GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Ajax wil harde zaken doen met Arsenal’

Ajax heeft nog altijd interesse in de zestienjarige Arsenal-spits Chibo Obi-Martin. ‘The Gunners’ willen hem echter niet kwijt, en hebben hem daarom een nieuwe aanbieding voorgeschoteld.

The Standard meldt dat de Deen al een lucratief aanbod binnen heeft van Bayern München, maar Ajax, Borussia Dortmund en Kopenhagen zitten op het vinkentouw. Afgelopen seizoen was de aanvaller van Arsenal O18 goed voor 32 doelpunten in achttien competitiewedstrijden.

Arsenal wil Obi-Martin maar wat graag binnenboord houden en hoopt dat de Deen met Nigeriaanse roots een profcontract tekent bij de Engelse grootmacht. De verwachting van het Engelse medium is dat hij later deze maand een beslissing neemt over zijn toekomst.

Het bericht ‘Ajax wil harde zaken doen met Arsenal’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *