GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

Poolse ster mist treffen met Oranje

Polen kan aanstaande zondag niet beschikken over haar sterspeler Robert Lewandowski. Hij liep in de oefenwedstrijd tegen Turkije een blessure op die hem op het eerste oog niet lang aan de kant zou houden, maar nu is toch gebleken dat het duel met Oranje te vroeg komt voor de spits van FC Barcelona.

Eerder gaf bondscoach Michal Probierz aan geen problemen te verwachten en sprak hij uit dat zowel Lewandowski als collega-spits Karol Swiderski spoedig terug zou keren. “Robert heeft een lichte blessure. Karol Swiderski heeft zijn enkel verstuikt. Over een paar dagen zouden ze moeten kunnen spelen.”

De Poolse voetbalbond meldt nu echter dat Lewandowski wegens een bovenbeenblessure een streep kan zetten door de eerste wedstrijd van het toernooi, en dat er alles aan gedaan wordt om de spits op tijd fit te krijgen voor de tweede wedstrijd tegen Oostenrijk. Wel heeft de bond goed nieuws met betrekking tot Swiderski en Paweł Dawidowicz. Beide spelers zijn naar verwachting binnen vier dagen weer fit.

Het bericht Poolse ster mist treffen met Oranje verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *