GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Dirk Kuyt wil uitpakken met speler uit de KKD’

Het Beerschot van Dirk Kuyt zou willen uitpakken voor FC Volendam-speler Brian Plat. Hier maakt de transferjournalist Sacha Tavolieri melding van.

Door het aflopende contract van Plat bij Volendam, hoeft Beerschot geen transfersom neer te leggen voor de centrale verdediger. Bij Beerschot komt Plat samen te werken met zijn landgenoot Dirk Kuyt. De voormalig speler van onder andere Feyenoord en Liverpool promoveerder het afgelopen seizoen met de Belgische club naar de Jupiler Pro League

Plat kwam het afgelopen seizoen 28 wedstrijden uit voor Volendam. 27 van deze wedstrijden waren in de Eredivisie. Plat speelde ook een duel in de KNVB beker. Plat is afkomstig uit de jeugd van Volendam en het jeugdproduct speelde nooit eerder bij een andere club. Met de Palingboeren degradeerde hij het afgelopen seizoen naar de Keuken Kampioen Divisie.

Het bericht ‘Dirk Kuyt wil uitpakken met speler uit de KKD’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *