GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Megaflop van Ajax maakt grote indruk op analist’

Georges Mikautadze wist eerder deze week uit pakken met een doelpunt op het EK tegen Turkije, maar analist Rafael van der Vaart is nog steeds niet onder de indruk. In Studio Fußball vertelt hij zijn mening over hem.

“Volgens mij zei de commentator dat Sven Mislintat het tóch goed gezien had”, begint Van der Vaart. Mislintat, voormalig technisch directeur van Ajax, kocht Mikautadze afgelopen zomer voor zo’n zestien miljoen euro. “Het is gewoon een toevalstreffer. Het was geen Ajax-speler.”

“Hij heeft er veertien gemaakt bij Metz in een half jaar tijd. Bij Ajax heeft hij nooit in de spits gestaan, hij stond altijd aan de buitenkant”, wordt Van der Vaart gecounterd aan tafel. “Hij is toch niet zo slecht als we misschien moesten doen denken”, vraagt Pierre van Hooijdonk zich hardop af.

“Hij was elke keer bij het gevaar van Georgië betrokken”, vervolgt Van Hooijdonk. “Hij was echt nadrukkelijk aanwezig. Dat is toch knap op dit niveau?” Van der Vaart reageert: “Dat is zeker knap, maar bij Ajax liet hij het niet zien.”

Het bericht ‘Megaflop van Ajax maakt grote indruk op analist’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *