GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Pablo Rosario legt aanbod van Ajax naast zicht neer’

Pablo Rosario zou een eerste voorstel van Ajax hebben afgeslagen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Volgens het dagblad zit er tussen de vraag van de speler en de aanbieding van de club nog een groot verschil. Rosario’s zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez zal waarschijnlijk binnenkort een tegenvoorstel doen.

De Nederlander staat nog één seizoen onder contract bij Nice. Ajax zal daarom met de Franse club het eens moeten worden over een transfersom. Maar de Amsterdammers zullen eerst op hoofdlijnen een akkoord met de speler zelf willen bereiken.

Dinsdagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Ajax Rosario op het oog had. De speler speelde eerder in de jeugd van de hoofdstedelingen en werkt het afgelopen seizoen onder de nieuwe Ajax-trainer Francesco Farioli.

Het bericht ‘Pablo Rosario legt aanbod van Ajax naast zicht neer’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *