GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘PSV vergeet Driouech, en gaat voor Sebastian Nanasi’

PSV aast al een geruime tijd op de handtekening van Couhaib Driuech, maar zijn club Excelsior vraagt in de ogen van de Eindhoven teveel geld voor hem. En daarom zijn ze inmiddels doorgeschakeld naar Sebastian Nanasi.

Nanasi is speler van het Zweedse Malmö FF en geldt als alternatief voor Driouech bij PSV, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde Tipsbladet. De Zweedse linksbuiten met Hongaarse roots zou zo’n 6,5 à 7 miljoen euro moeten gaan kosten. In Scandinavië staat Nanasi (22) bijzonder hoog aangeschreven.

Overigens wordt PSV in Zweden ook nog gelinkt aan Viktor Đukanović, een 20-jarige international van Montenegro die ook in Zweden actief is, voor Hammarby. Overigens zou het vooralsnog louter sluimerende belangstelling zijn, van een concreet bod is nog geen sprake.

Het bericht ‘PSV vergeet Driouech, en gaat voor Sebastian Nanasi’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *