GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Feyenoord pakt mogelijk toch nog miljoenen’

Marcus Pedersen keert na een huurperiode bij Sassuolo weer terug bij Feyenoord. Maar mogelijk kunnen ze hem alweer snel verpatsen.

Volgens het medium ‘Tipsbladet’ is FC Kopenhagen namelijk voor hem in de markt. Feyenoord en Sassuolo kwamen een jaar geleden een koopoptie van zes miljoen euro overeen, die gelicht zou worden als de Italianen zich zouden handhaven in de Serie A. Dat lukte niet, waardoor de Noor terugkeert in De Kuip. De Rotterdammers lijken echter niet meer op hem te rekenen. Volgens Tipsbladet kan Kopenhagen uitkomst bieden. De Deense topclub zoekt versterking voor rechtsback.

Pedersen is overigens geen prioriteit voor FC Kopenhagen, dat de pijlen heeft gericht op Rodrigo Huescas van Cruz Azul. Als de deal met de Mexicanen klapt, dan komt de Feyenoorder in beeld. Er is echter ook nog een scenario dat steunpilaar Elias Jelert deze zomer een transfer maakt. In dat geval geniet zowel Huescas als Pedersen prioriteit.

Het bericht ‘Feyenoord pakt mogelijk toch nog miljoenen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *