GraafschapRSS

Superboer veur altied, onze club pakt niemand af

‘Ik ben weggeblazen door Oranje-invaller’

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft afgelopen zaterdag met kippenvel gekeken naar de slotfase tussen Oranje en Turkije. En dat had vooral te maken met de invalbeurt van Mickey van de Ven.

Van de Ven viel na 73 minuten in voor Nathan Aké en speelde een belangrijke rol in de slotfase: doelman Bart Verbruggen was al verslagen, toen hij een inzet van Mert Müldür voor de doellijn weghaalde. “Ik moet zeggen: Van de Ven die inviel…”, stamelt Van der Vaart bij de NOS.

De 109-voudig international is diep onder de indruk. “Je weet dat ik niet van het tackelen ben, maar ik heb tackles van hem gezien: daar kreeg ik kippenvel van op mijn armen. Écht de beuk erin. Hij heeft echt zijn leven gegeven.”

Oranje kwam zaterdagavond in het Olympiastadion van Berlijn op achterstand, maar vocht zich in de tweede helft terug en kwam uiteindelijk bovendrijven door een rake kopbal van Stefan de Vrij en eigen goal van Müldür. In de halve finale – woensdag

Het bericht ‘Ik ben weggeblazen door Oranje-invaller’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *